Workshops en ladies night

Ladies night maandag 5 oktober

Op maandag 5 oktober organiseren we de tweede ladies night. Deze keer in samenwerking met Ici Paris XL, Gavi wijnkopers uit Dronten en Lötters Edelstenen uit Elburg.

De avond zal gehouden worden bij La Mesa hair and beauty, Beursstraat 6. Tijdens deze avond kun je workshops volgen en kennis maken met de nieuwe najaarsgeuren van Ici Paris XL en genieten van de heerlijke wijnen van Gavi.

Tijdens deze avond willen we Stichting Mtangani steunen.
Stichting Mtangani zet zich in om de allerarmste kinderen in het dorp Mtangani, Kenia, naar school te laten gaan.
Dat realiseren ze op 2 manieren:

 • Door de bouw van een basisschool
 • D.m.v. het 5 euro-sponsorproject waarbij men voor 5 euro per maand een kind sponsort en daarmee voorziet in de aanschaf van het schooluniform, lesmateriaal en het salaris van de leraar

Door het kopen van loten tijdens de Ladies Night steunt u de bouw van de school.
Natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen!

Wilt u zelf een kind voor 5 euro per maand sponsoren kijkt u dan op www.5euro-sponsorproject.nl onder ‘Sponsor een kind’.

Natuurlijk hebben wij als team van La Mesa een aantal leuke acties op die avond:

 • We geven demonstraties visdagie en huidverzorging met de procuten van DermaPrime
 • Je kunt gratis kennismaken met onze spraytan behandeling op gezicht en decolleté
 • Ontdek onze nieuwe manier van stylen
 • Reserveer een hamam behandeling van 1 uur, voor twee personen voor slechts € 100,-
 • Bij besteding vanaf € 10,- krijg je een leuke goodiebag mee naar huis

Je bent welkom tussen 19:00 en 22:00 uur.

Klik hier om onze flyer met meer informatie te downloaden.

Workshops

In de maanden september, oktober en november worden er verschillende workshops gehouden bij La Mesa. We hebben drie verschillende thema’s: visagie en haar, invlechten van lang haar en huidverzorging. Voor de workshop is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Als je interesse hebt schrijf je dan in, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Mooi koppie

la-mesa-make-upBij deze workshop leer je met je eigen make-up en stylingsproducten om te gaan. Marjon en Sandra geven je advies over het stylen van je haar en het aanbrengen van make-up met je eigen producten.
De workshop duurt 2.5 uur. De kosten voor de workshop zijn € 37,50 per persoon; dit is inclusief koffie of thee met wat lekkers en een afsluitend drankje met een klein hapje.
Aanmelden kan via de e-mail.

Wanneer?

 • Dinsdagavond 6 oktober aanvang 19:00 uur
 • Zaterdagmiddag 10 oktober aanvang 15:00 uur

Stijlvol koppie

Leer in een handomdraai opsteken of invlechten. Op deze avond neem je een model met lang haar mee, en leer je simpele tips en truuks om een mooi kapsel op te steken of in te vlechten.
Deze avond wordt verzorgd door Anouk en Sandra. De workshop duurt 2 uur. De kosten voor de workshop zijn € 25,- per persoon; dit is inclusief koffie of thee met wat lekkers en een afsluitend drankje met een klein hapje.

Aanmelden kan via de e-mail.

Wanneer?

 • Zaterdagmiddag 14 november aanvang 15:00 uur

Fris koppie

Huidverzorging staat hier centraal: hoe reinig en verzorg je je huid optimaal. De workshops worden verzorgd door onze huidspecialiste Marjon.
De workshop duurt 2 uur, en de kosten voor de workshop zijn € 25,- per persoon. Dit is inclusief koffie of thee met wat lekkers en een afsluitend drankje met een klein hapje.
Aanmelden kan via de e-mail.

Wanneer?

 • Zaterdagmiddag 26 september aanvang 15:00 uur
 • Dinsdagavond 29 september aanvang 19:00 uur

la-mesa-skin-care

Glitter and glamour

Bereidt je voor op de feestdagen en leer bij ons je feestkapsel en make-up aan te brengen! De workshop duurt 2.5 uur. De kosten voor de workshop zijn € 40,- per persoon, inclusief een feest-goodiebag, koffie of thee met wat lekkers en een afsluitend drankje met een klein hapje.

Aanmelden kan via de e-mail.

Wanneer?

 • Zaterdagmiddag 21 november aanvang 15:00 uur
 • Dinsdagavond 24 november aanvang 19:00 uur