Gezichtsbehandelingen

Bij ons in de salon ben je van harte welkom voor allerlei behandelingen groot en klein.

We hebben behandelingen die gericht zijn op algehele ontspanning en behandelingen die specifieke huidproblemen aanpakken zoals acne en huidveroudering. Daarnaast zijn er mannenbehandelingen en kun je persoonlijk een heerlijk verwenarrangement samenstellen uit de gezicht- lichaam- en kappersbehandelingen die La Mesa aanbiedt.

Gewoon om jezelf eens lekker te verwennen of voor iemand anders.

Het zwitserse topmerk Dermaprime is uitgangspunt bij onze behandelingen en heeft verzorgingsproducten voor elk budget.
Graag geven wij je hierover persoonlijk advies.

Voor harsen gebruiken wij de Lycon waxpruducten of u kunt kiezen voor sugarwaxing.

De BIBI cream van Keenwell is onze topper voor een stralende, natuurlijke teint.


Waar jij ook voor kiest, het uitgangspunt van La Mesa is om je een ontspannen verblijf en topkwaliteit behandelingen te bieden inclusief een goed verzorgingsadvies voor thuis.

Minicare gezichtsbehandeling (30 min) €30,00

De minicare gezichtsbehandeling is een ideale kennismakingsbehandeling als je nog nooit bij de schoonheidsspecialiste bent geweest, gewoon snel even een oppepper voor je huid wilt of als je niet zoveel budget hebt en toch jezelf wilt verwennen.

De behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging, peeling of lysing om dode huidcellen te verwijderen, wenkbrauwen modelleren of verwijderen onzuiverheden + warme compressen, crememasker en verzorgende dag/nachtcreme

Expertcare gezichtsbehandeling (60 min) € 50,95

Relax en geniet!

Deze behandeling start met een oppervlaktereiniging en daarna een peeling of lysing om de dode huidcellen te verwijderen. Hierna kun je 2 modules kiezen die inbegrepen zijn bij de behandeling.

Denk bijvoorbeeld aan epileren van de wenkbrauwen, verven van de wenkbrauwen, harsen van de bovenlip of kin of wimpers verven. Ook wordt je huid gecontroleerd op mee-eters, milia’s en andere onzuiverheden en dan volgt het lekkerste deel.

Een ampul met zuivere werkstoffen, specifiek waar jouw huid behoefte aan heeft, vormt de basis voor een ontspannende massage van gezicht, hals en schouders om bij weg te dromen en daarna volgt een verzorgend masker.
Na 55 minuten is het tijd om wakker te worden met een heerlijk warme compres, lotion en passende dag/nachtverzorging.

Beauty Without Surgery (anti-ageing 90 min) € 89,95

Een top anti-ageing behandeling op basis van appel stamcell extracten.

Relax, geniet van deze speciale behandeling waarbij je huid wordt aangezet tot intensieve huidvernieuwing.
Na de oppervlaktereiniging, peeling of lysing en een tweetal keuze modules (denk bijvoorbeeld aan epileren van de wenkbrauwen, verven van de wenkbrauwen, harsen van de bovenlip of kin of wimpers verven) + het verwijderen van onzuiverheden begint het speciale deel van de behandeling. Het kostbare appel stamcellconcentraat vormt de basis voor een specifieke anti-ageing massage van gezicht, hals en schouders en het daaropvolgende speciaalmasker.

Na 90 minuten is het tijd om wakker te worden en wordt de behandeling afgesloten met de intens verzorgende beauty without surgery cream.

Expert gezichtsbehandeling (60 min) € 50,95

Een anti-stress gezichtsbehandeling van circa 60 minuten helemaal afgestemd op de mannenhuid met een uitgebreide reiniging, peeling, uitreinigen van onzuiverheden en het verwijderen van eventuele ingegroeide baardharen.

Tevens kunnen wenkbrauwen enigszins gemodelleerd worden. Hierna volgt een uitgebreide massage van gezicht, hals, nek en schouders met een hydraterende product + ampul die aangepast wordt aan de behoeften van de huid.

Daarna kan je nog even verder relaxen tijdens het voedend masker waarna je huid weer helemaal fris en verzorgd is.
Gewoon omdat je het verdiend!

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ) Available from: Condition: Good ! Order now!