Purlés

In onze schoonheidssalon werken we met de producten van Purlés. Purlés is opgericht door de kracht uit de natuur en de kennis van huidverzorging en schoonheid van over de hele wereld te combineren. Dit zorgt voor complete ‘wellness’ salonbehandelingen welke heerlijke ontspanning bieden, maar waarbij tegelijkertijd een snel en zichtbaar resultaat ontstaat.

Purlés heeft veel verschillende complete productlijnen voor elk huidtype en voor elk soort behandeling. Er is bijvoorbeeld een lijn die perfect geschikt is voor het behandelen van een vette, gecombineerde en acne huid bij elke leeftijd. Daarnaast heeft Purlés ook verschillende acid peals die verschillende huidaandoeningen tegen gaan, anti-aging en verjongingsproducten met een verzorgende anti-aging lijn die als aanvulling kan worden gebruikt op de normale anti-aging behandeling en een productlijn die roodheid tegen gaat, ontstekingsremmend werkt en de huid beschermt en kalmeert.

Het grootste voordeel van Purlés vinden we dat alle producten troep-vrij zijn. Dat houdt in dat de producten onder andere parabenen vrij zijn, SLS en SLES vrij zijn, niet op dieren getest zijn en dat er geen siliconen in zitten.