Over ons

Sandra

Al 20 jaar ben ik trotse eigenaresse van deze salon. Als kleine kapsalon begonnen en uitgegroeid tot een grote salon met vele mogelijkheden. Een droom die uit is gekomen. Als je het niet probeert, lukt het je nooit. Begonnen als kapster en veel ervaring opgedaan in de branche bij Schwarzkopf professional, een eigen salon gestart bij een beautycentrum in Dronten. Daar in aanraking gekomen met de schoonheidssalon en uiteindelijk heeft dat geresulteerd in Studio Lief Dronten. Kapsalon, Schoonheidssalon, nagelstudio, zonnebankstudio en massagesalon. Mijn passie voor de schoonheidssalon heeft zich uitgebreid met een filiaal in Elburg voor de schoonheidssalon met een lifestyle winkel waar je terecht kunt voor haar en huidverzorging, geurbeleving, en lifestyle producten. Graag zie ik jullie in Dronten of Elburg voor een mooie behandeling of een goed advies gesprek.

Noelle

Ik ben Noëlle, jouw hairextension specialist bij Studio Lief.

Met al enige ervaring in het kappersvak heb ik altijd een passie gehad voor haarverlengingen, met als doel om het beste uit een ander te halen.
Heb je last van dun, en futloos haar?
Droom je ook van mooi, vol en lang haar?
Het hoeft niet bij dromen te blijven!
Ik kan jouw kapsel langer maken en meer volume geven.

Ben je klaar voor fabuleus haar? En benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak snel een afspraak met mij, dan gaan we onder het genot van een kopje koffie kijken hoe we jouw haarwensen kunnen realiseren.

Liefs, en tot snel,
Noëlle

Manon

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste heb ik al drie jaar ervaring in de branche. Met 15 opleidingen / cursussen kun je voor alle schoonheidsbehandelingen bij mij terecht. Ik ben gespecialiseerd in acnebehandelingen, acid peels, bindweefsel massage, waxen en ontspanning massages. Ook ben ik gecertificeerd om micro needling behandelingen uit te voeren. Met mijn achtergrondkennis in suppletie en ingrediënten leer zie ik de schoonheid als iets wat zowel van binnen als van buiten komt. Ik ontvang je graag in mijn behandelstoel.