Massages

Tegenwoordig wordt er veel van je gevraagd: carrière, gezin, huishouden, sociale contacten, sport, hobby’s en social media. We zijn drukker dan ooit. Allemaal leuke dingen, maar soms geeft je lichaam en/of geest aan dat het even genoeg is. Met een massage gun je jezelf een ontspannen moment in een drukke week. Je mag de stress even van je af laten glijden en je kunt er met nieuwe energie weer tegenaan.

Even tijd aan je zelf, gewoon even uit staan, even geen prikkels. Geen telefoon, geen mail, geen sociaal wenselijk gedrag, gewoon even helemaal niets.
Een ontspanningsmassage verlicht klachten zoals vastzittende nek en schouders, hoofdpijn, pijn in de (onder)rug, algehele vermoeidheid, stress en slapeloosheid.

Wanneer je op zoek bent naar een ontstressende en ontspannende massage, biedt een hot stone massage uitkomst. Deze massage is namelijk enorm populair vanwege haar vermogen om zowel lichaam als geest te kalmeren. Tijdens de hot stone massage worden er heerlijke oliën en warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen.

Als je zwanger bent, verandert er veel in uw lijf. Dat kan niet alleen behoorlijk belastend zijn voor uw lichaam, maar ook voor uw geest. Een zwangerschapsmassage helpt u te ontspannen én het ongemak van een aantal zwangerschapsverschijnselen te verminderen. Zo stimuleert het de bloedsomloop in de borsten, vermindert het gezwollen benen en neemt het hoofd- en rugpijn weg.