Massage’s bij Lamesa

Als je kiest voor een heerlijke massage bij Lamesa hair and beauty dan kies voor kwaliteit en verwennerij.

Ons team biedt je een aantal verschillende massagemogelijkheden zodat jij uit ons massage programma datgene kunt kiezen waar jij behoefte aan hebt. Weet je het niet precies? Reserveer dan een tijd en overleg met de masseur om te bepalen wat goed voor je is.

Tijdens de massage lig je ongekleed op een comfortabele massagetafel. Het gebruik van badstof handdoeken die je lichaam afdekken gedurende de gehele massage geeft je een veilig, warm en geborgen gevoel terwijl je van top tot teen gemasseerd wordt. Als je dat prettiger vind kan je uiteraard je ondergoed aanhouden.

Om zoveel mogelijk profijt te hebben van een massage is het belangrijk om na de behandeling voldoende water te drinken zodat afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. Probeer na je massage nog even in de relaxmodus te blijven en plan geen drukke of stressvolle acties. Je zult zien dat je dan heerlijk slaapt en uitgerust wakker wordt.

Je kunt reserveren voor de volgende massages:

Ontspanningsmassage v.a. €30,-

Tijdens onze ontspanningsmassage werken mij met diverse beproefde relaxte massage-technieken welke we op een vloeiende en intuïtieve wijze toepassen om jou zo diep mogelijk te laten ontspannen.  De kenmerken van deze relaxte massage zijn de rust, de vloeiende bewegingen en vooral de kwaliteit van de aanraking waarbij het doel is om je lichaam te bevrijden van stresspunten en de balans te herstellen terwijl jij je overgeeft aan een gevoel van totale ontspanning en verwennerij.

Ontspanningsmassage (30 min) €30,00
Ontspanningsmassage (60 min) €50,00
Ontspanningsmassage (90 min) €76,00

Sportmassage v.a. €32,50

Een sportmassage is gericht op het verbeteren van de spierconditie na inspanning of het prepareren van je lichaam voorafgaand aan inspanning.

Het is een stevigere massage waarbij met diverse beproefde massagetechnieken de spieren geconditioneerd worden. De kenmerken van deze massage zijn de stevige technieken waarmee we op dieper niveau knopen en afvalstof ophopingen in de spieren behandelen. Het doel is om eventuele klachten te verhelpen en blessures te voorkomen. Daarnaast kan een sportmassage je lichaam bevrijden van stresspunten en de balans herstellen.

Sportmassage (30 min) €32,50
Sportmassage (60 min) €59,50

Zwangerschapsmassage (60 min) €49,50

Hoera je bent zwanger!

De zwangerschap is een mooie tijd maar ook een periode waarin er veel verandert in je lichaam. Daarom is het belangrijk om extra goed voor jezelf te zorgen. Je kunt last krijgen van allerlei kwaaltjes als vermoeidheid, last van je rug/bekken, minder goed slapen, onrustige of zware benen, vocht vasthouden etc.

Bij de zwangerschapsmassage maken wij gebruik van een speciaal massagekussen waarbij je, liggend op je rug opwaarts gemasseerd word, waardoor jij ondanks je buik optimaal kunt genieten. De massage is erop gericht om je heerlijk te laten ontspannen en tegelijkertijd de bloed- en lymfecirculatie te verbeteren waardoor afvalstoffen beter afgevoerd worden en de zuurstofcirculatie in het lichaam gestimuleerd worden, waarvan je kleintje dan dus ook direct mee profiteert.

Zwangerschapsmassage heeft een positieve invloed op allerlei kleine ongemakken en kan je helpen om tot een diepe ontspanning te komen waardoor je heerlijk kunt slapen.

Hotstone massage v.a. €32,50

Een hotstone behandeling is een gecombineerde vorm van ontspanningsmassage met veel lange effleurages, rotaties en thermotherapie voor een diep ontspannende en helende werking. De warme basaltstenen die gebruikt worden zijn zeer rijk is aan ijzer en magnesium. Hierdoor kunnen ze warmte zeer goed opslaan, vasthouden en geleidelijk weer afgeven.

We gebruiken diverse stenen (hotstones) die verschillend zijn in formaat, vorm, gewicht en structuur. Ze zijn afkomstig uit schone gebieden met vulkanen en een hoog energieniveau.

De combinatie van warmte en massage geeft een diepe ontspanning. Bloed- en lymfstromen optimaliseren zich en vaak voelt het opleggen van de stenen alsof er energieën door worden gegeven. Dat is een heerlijke gewaarwording.

Hotstonemassage (30 min) €32,50
Hotstone massage (60 min) €54,50