Lichaamspakking

Individueel of als duo behandeling te reserveren!

De lichaampakkingen van La Mesa Hair and Beauty zijn echte verwenbehandelingen, bedoeld om je hele een opkikker te geven en ook om heerlijk weg te dromen en te genieten in onze Oosterse hammamruimte.
En voor welke pakking je ook kiest, na de behandeling voel jij je super relaxed en heb je een fluweelzachte en optimaal gehydrateerde huid.

La Mesa heeft voor jou een tweetal lichaampakkingen is het assortiment. De meest bekende, traditionele topper is natuurlijk de ontgiftende algenpakking die ervoor zorgt dat je lichaam opgeslagen afvalstoffen gaat afvoeren maar ook een speciale huidverzorgende lichaampakking is heerlijk.

Werkwijze
Een lichaamspakking bij La Mesa is genieten in onze sfeervolle Oosterse hammamruimte. Na het uitkleden neem je plaats op de voorverwarmde hammamtafel. Hierop ligt een speciale folie en de voorverwarmde pakking wordt zorgvuldig op het lichaam aangebracht waarna je lichaam in de folie wordt gewikkeld + afgedekt met een (infrarood) warmtedeken.

Je mag 20 minuten heerlijk relaxen en wegdromen onder de sterrenhemel in de hammamruimte terwijl de opwarming van je lichaam de werking van pakking stimuleert en de ontslakking bevordert. Na 20 minuten wordt je rustig wakker gemaakt, verwijderen we de folie en spoelen we je lichaam af met heerlijk warm water.

Tot slot van deze behandeling wordt je huid ingewreven met een voedende bodycrème die afgestemd is op de gekozen pakking.
Na de lichaamspakking voel je je als herboren en is je huid zijdezacht.

Om het effect van deze behandeling, die de stofwisseling stimuleert, te optimaliseren is het belangrijk om minimaal 2 liter water te drinken in de 24 uur na de behandeling. Dan kunnen de vrijgekomen afvalstoffen goed afgevoerd worden.

Om de verzorgende elementen van de lichaamspakking diep in de huid te laten doordringen adviseren wij de pakking vooraf te laten gaan door een bodyscrub. Hierbij worden met roterende bewegingen en lange effleurages dode huidcellen van je huid verwijderen. Deze bodyscrub spoel je af met warm water. Doordat na deze scrub de huid helemaal openstaat wordt de werking van de pakking veel intensiever.

Doordat we 2 behandelbanken hebben in onze hammamruimte kan je ook heerlijk samen komen genieten van deze behandeling.

Lichaamspakking RELAX, (ca 60 minuten)
Pakking inclusief bodyscrub en verzorgende bodycreme €59,50

Lichaamsbehandeling DELUXE, (ca 90 minuten)
Bodyscrub, gevolgd door pakking in warmtedeken en aansluitend een ontspanningsmassage met verzorgende bodycreme €89,95

Lichaamspakking BASIC, (ca 30 minuten)
Pakking naar keuze inclusief verzorgende bodycreme €35,-

Bovenstaande lichaamsbehandelingen zijn uitstekend geschikt om te combineren met de andere massages en/of gezichtsbehandelingen uit ons assortiment.
Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Graag stellen wij samen met jou een arrangement op maat samen.

Infrarood deken, thermo therapie

Het is reeds jarenlang bekend dat infrarood stralingswarmte een positieve werking heeft op allerlei spier- en gewichtsklachten. Infrarood straling geeft pijnverlichting en verhoogt bij regelmatig gebruik de soepelheid van spieren en gewrichten bij mensen met gewricht- en spierpijn, reuma, fibromyalgie, artrose, bechterew etc.

La Mesa Hair and Beauty is blij dat zij u, middels de infrarood warmtedeken, een speciale behandeling hiervoor kan aanbieden. Het grote voordeel van deze warmtedeken is dat je klachten behandeld worden terwijl jij kan ontspannen en lekker wegdroomt in onze sfeervolle hamam behandelruimte.

Werkwijze
Op een hamam behandeltafel ligt opengevouwen, de reeds voorverwarmde, warmtedeken klaar. Hierop ligt een folie die het vrijkomende transpiratievocht kan opvangen. Je neemt ongekleed (of desgewenst in slip/boxer) plaats op de warmtedeken. De folie wordt losjes om je heen gewikkeld en daarna wordt de warmtedeken dichtgevouwen.

In overleg wordt de temperatuur voor de diverse zones ingesteld. De bedoeling is binnen de deken een temperatuur te creëren van circa 40 graden. De infrarood stralingswarmte dringt door tot diep in de spieren en gewrichten waardoor de doorbloeding gestimuleerd wordt en de aanwezige afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Deels intern via je lichaam en deels via transpiratie. Je verblijfsduur in de warmtedeken is zo’n 25 minuten.

Tijdens de behandeling wordt regelmatig gecheckt of alles nog comfortabel voor je is en na afloop kan je direct lauwwarm douchen in de hamam douche. Hierna ontvang je nog een kopje groene thee en is de infrarood sessie afgerond.

Het is wel belangrijk om de eerste 24 uur na de behandeling voldoende te drinken (tenminste 2 liter water).

Contra indicatie
Bij ontstekingen mag je geen gebruik maken van toegevoegde warmte en dus ook niet van onze thermo therapie met de infrarood warmtedeken.
Sowieso dien je bij medische klachten eerst met je behandelend arts te overleggen of je gebruik mag maken van deze behandeling.

Prijzen
1x warmte therapie €35,-
10x warmte therapie €280,-

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ) Available from: Condition: Good ! Order now!