La Mesa

Welkom bij de leukste kapsalon van Flevoland!

We vinden het heel leuk dat je op onze website komt kijken, maar liever nog verwelkomen wij je persoonlijk in onze zaak aan de Beursstraat 6 in Dronten West. Dan kun je de sfeer proeven en genieten van de ambiance in ons nieuwe pand. Zo kun je zelf ontdekken waarom onze klanten ons beoordelen met een 9.5 een rapportcijfer waar we trots op zijn!

“La Mesa hair and beauty”, een plek waar jij je thuis voelt en tot rust kan komen terwijl je geniet van een behandeling.

Wij zijn sinds 2000 gevestigd in Dronten en staan voor persoonlijke benadering en vakkundige behandelingen. Trots zijn we dat wij in het nieuwe pand een separate Beauty en Wellness afdeling hebben kunnen realiseren. Hierdoor kunnen wij je van top tot teen verzorgen met ons team van goed geschoolde specialisten.

Voor uw gemak hebben wij een 24-uurs online reserveringssysteem.

Vanzelfsprekend kun je telefonisch contact opnemen gedurende onze openingsuren. Het is ook mogelijk om langs te komen met eventuele vragen, of voor het maken van een afspraak. De koffie staat altijd klaar! Als je ons contactformulier invult dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.


De kapsalon

Dames, heren en kinderen zijn van harte welkom. Het team van topstylisten onder leiding van Sandra helpt en adviseert je graag. We werken met de kwaliteitsproducten van O’Right.

De schoonheidssalon

Ontspanning, verwennerij en een goed advies staan centraal tijdens de behandelingen. Natuurlijk ben je ook welkom voor epileren, harsen of wimpers verven. In de salon werken wij met de producten van Dermaprime. Deze zijn effectief, aangenaam en heel betaalbaar.

De massagesalon

Iedereen is wel eens toe aan een relaxte massage. Of je nu zoek bent naar een een ontspanningsmassage of juist een sportmassage, het kan bij ons allemaal. Graag adviseren wij je welke massage voor jou geschikt zal zijn zodat je weer helemaal lekker in je vel zit.En nog veel meer…

  • Body sugar ontharing, geschikt voor het hele lichaam
  • Verwen arrangementen
  • Cadeaubonnen

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ) Available from: Condition: Good ! Order now!
La Mesa hair and beautyLocated at
Beursstraat 6 ,Dronten,Flevoland.
Phone: 0321-315966https://www.studiolief.nl