Jean Paul Myné

DOC colors

Met DOC colors behaal je een intens heldere kleur. Het is een kleurenlijn gebaseerd op organische ingrediënten. Als eerste de kleuren zelf. Dit is de eerste kleurenlijn die is ontwikkeld zonder water. Alle kleuren zijn op basis van aloë vera. Door het vervangen van water is er ruimte gecreëerd om stoffen toe te voegen die het kleurproces verbeteren en die de gezondheid van het haar garanderen. Alle kleuren zijn onder andere verrijkt met spirulina, olijfolie, vertiver olie en shea butter. De DOC activ enzyme werkt als een activator. Hierdoor blijft het haar tijdens en na het kleuren zacht. Ook zorgt het voor een rijke textuur dat diep in het haar dringt. Dan hebben we ook nog de DOC oleodec. Dit is de eerste ammonia-vrije blondering die werkt op basis van oliën. De hydraterende werking van de oliën zorgen voor een geavanceerd blondeerresultaat. Waar traditionele haarontkleuring snel uitdroogt en daarmee het blondeerproces verhinderd, blijft de werking van DOC oleodec door de oliën constant en zorgt het voor een vooruitstrevender resultaat.

Navitas Organic Touch

Is een assortiment van kleurshampoos en maskers op basis van direct ontwikkelde organische pigmenten. Navitas Organic Touch is de sleutel tot creativiteit om de haarkleur op een gezonde manier te veranderen, te corrigeren, te ondersteunen en op te frissen.

De Navitas organic shampoo is een lichte substantie die marine collageen, haver en tarwe-eiwitten bevat voor een hydraterende en voedende werking. Vrij van sulfaten, SLS en SLES.

De Navitas organic mask heeft een zachte structuur met een compacte consistentie, is rijk aan aminozuren en ceramden die een krachtige reconstructie geeft, zelfs bij zeer beschadigd haar. Argan, muskusroos en lijnzaadolie voeden en hydrateren het haar. 

Hug

Hug is de verzorging en styling lijn van Jean Paul Myne waar mij mee werken. Jean Paul Myne is een Italiaans merk. Waar we Nederland zeggen dat je lief moet zijn voor je haar, zeggen ze in Italië dat je een knuffel aan je haar moet geven. Daarom heet deze lijn 'Hug'. Je kunt de Hug lijn stapelen (alle producten versterken elkaar en vullen elkaar aan). Wat deze lijn zo bijzonder maakt, is de combinatie tussen oliën en superfoods als ingrediënten. Dit zijn oliën en superfoods zoals jojoba olie, vertiver olie en lijnzaad olie, granaatappel, passievrucht, cranberry's.  De Hug lijn bestaat uit vier verschillende varianten.

 • Sweet
  • Voor fijn haar
 • Balance
  • Voor normaal haar
 • Intense
  • Voor dik haar
 • Ultra intense
  • Voor extra dik haar

 

Oxilock plasma

Oxilock plasma zorgt er dankzij haar drievoudige herstelvermogen voor dat haar dat beschadigd is door agressieve of chemische behandelingen er weer gezond, glanzend en sterk uit gaat zien. Oxilock plasma vermindert het afbreken van het haar met 98%, zodat kleurspecialisten grenzen durven en kunnen verleggen.  Ook geschikt voor ‘poreus’ haar, dat is beschadigd of verzwakt door chemische behandelingen.

Oxilock Plasma nr. 1 herstelt en beschermt de zwavelbruggen en keratine vezels in het haar tijdens of na een chemische behandeling.
Oxilock Plasma wordt gebruikt als hèt ideale middel om in elke situatie fantastische resultaten te bereiken.
Te mengen door de verf voor het beschermen van het haar, of toe te passen als ”Alone treatment” om het haar te herstellen.

Oxilock plasma nr. 2 werkt in samenwerking  met nr. 1 en is ontwikkeld om de behandeling af te sluiten. Het zorgt ervoor dat de herstelde bruggen van het haar worden verzegeld en de schubbenlaag van het haar wordt hersteld en gesloten zodat kleurpigmenten worden vastgezet in het haar voor een langdurig kleurgenot. Het is een concentraat van organische stoffen dat de gezondheid van het haar herstelt.